Rüyada kanaldan akan su görmek

Rüyada kanaldan akan su görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kanaldan akan su gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri yerine kendinizinkilere odaklanmalısınız.

Rüyada kanaldan akan su görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalettir.

Rüyada akan kanal görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada su kanalında boğulmak rızkının eksileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kanalından geçmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sulama kanalı görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına yorulur.

Rüyada su kanalına girmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada su dolu kanal görmek oğlu evli ise boşanacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments