Rüyada su içinden geçmek

Rüyada su içinden geçmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, parasının ve makamının artacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada su içinden geçmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine alamet eder.

Rüyada suların içinden geçmek tatsızlık olacağına, başarılarının katlanacağına rivayet eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada aynanın içinden geçmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun içinden geçmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada balıkların içinden geçmek atılacak adımların boşa çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments