Rüyada bulutun içinden geçmek

Rüyada bulutun içinden geçmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, çevre değiştireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bulutun içinden geçmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Rüyada bulutun içinden geçmek dostlardan zarar görüleceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına tabir olunur.

Rüyada bulutun içinde olmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet eder.

Rüyada toz bulutu içinde kalmak kuş gibi hafifleyeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada bulutların içinde olmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada ormanın içinden geçmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada dere içinden geçmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada koyun sürüsünün içinden geçmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments