Rüyada suların içinden geçmek

Rüyada suların içinden geçmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kazançların artacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığının kötüye gideceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suların içinden geçmek gördüyseniz:

  • Mesleki alanda duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada akan suyun içinden geçmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada suların içinden geçmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada su içinden geçmek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık içinden geçmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine inanılır.

Rüyada camın içinden geçmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine inanılır.

Rüyada balıkların içinden geçmek bilgi ile donanacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments