Rüyada bulanık suyun içinden geçmek

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, onları koruyup kollayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suyu geçmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su içinde yürümek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işarettir.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek anne baba dualarının alınacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinden geçmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments