Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak yarınlara bakacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, bazı kaynakların tükeneceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sesini duymak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sevgili sesi duymak isminden sıkça söz ettireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayrıldığını duymak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments