Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak

Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, büyük paralar kazanılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak malının da eksilmeyeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayrıldığını duymak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak acı tecrübeler edineceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle ayrılmak eşyaların yenileneceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak sorunların üstüste geleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgiliye sarılmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden ayrılmak istemek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments