Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sözler sarf edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, gelirinin daimi olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgili sesi duymak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin sesini duymak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, ticaretin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sağlığının geri geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi duymak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments