Rüyada sevgilisinin sesini duymak

Rüyada sevgilisinin sesini duymak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak işlerindeki karın artacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada sevgili sesi duymak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sesini duymak allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne sesi duymak çok büyük bir sevinç duyulacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments