Rüyada büyük su birikintisi görmek

Rüyada büyük su birikintisi görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, başına türlü işler geleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, üzücü haberler alacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada büyük su birikintisi gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada büyük su birikintisi görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada su birikintisinde yürümek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde su birikintisi görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada birikinti su görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada su birikintisine düşmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada su birikintisine girmek işlerin büyük başarılar getireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işarettir.

Rüyada derin su birikintisi görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments