Rüyada söz tutmamak

Rüyada söz tutmamak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet eder.

Rüyada söz tutmamak gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada söz tutmamak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada sözünü tutmamak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz verdiğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını sözlenirken görmek istediği projeleri yapamayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz kesmek allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada söz kavga etmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments