Rüyada söz kavga etmek

Rüyada söz kavga etmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada söz kavga etmek gördüyseniz:

  • Yarım bıraktığınız işleri veya hedefleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada söz kavga etmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada söz kavgası etmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına inanılır.

Rüyada sözle kavga etmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına yorulur.

Rüyada söz hazırlığı görmek sağlığına kavuşacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalet eder.

Rüyada şarkı sözü yazmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kızına söz kesmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sözlenmiş görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, elini haramdan uzak tutacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments