Rüyada söz yüzüğü çıkarmak

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına inanılır.

Rüyada söz yüzüğünü çıkarmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak âlim kimselerden feyz alacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada söz yüzük takmak şüpheli bir olay yaşanacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına işarettir.

Rüyada sözlenip yüzük takmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments