Rüyada söz takmak

Rüyada söz takmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada söz takmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Rüyada sözlenip yüzük takmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine alamet eder.

Rüyada söz yüzüğü takmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada söz yüzük takmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işarettir.

Rüyada söz takmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, doğru yolu bulacağına işarettir.

Rüyada büyülü sözler söylemek işlerin düzeleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments