Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine inanılır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret eder.

Rüyada sözlenip yüzük takmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Rüyada söz yüzük takmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments