Rüyada söz yüzüğü takmak

Rüyada söz yüzüğü takmak maddi durumunun düzeleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada söz yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda bazı değişiklikler yapmanız rahat etmenizi ya da sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sözlenip yüzük takmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzük takmak haksızlığa uğranacağına, isteklerine kulak vereceğine yorulur.

Rüyada söz takmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet eder.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments