Rüyada söz bileziği görmek

Rüyada söz bileziği görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kafasını toparlayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada söz bileziği gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada söz bileziği görmek kazancının çoğalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına tabir olunur.

Rüyada söz yapıldığını görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel söz işitmek güzellik ve hayır geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel söz duymak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak gönlünün rahata ereceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada söz töreni görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada söz takmak dileklerin yerine geleceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments