Rüyada söz töreni görmek

Rüyada söz töreni görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada söz töreni gördüyseniz:

  • Ara yol arayışı sıkıntı yaratabilir.

Rüyada söz töreni görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işarettir.

Rüyada töreni görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker yemin töreni görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada düğün törenine katılmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada devlet töreni görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada resmi tören görmek ömür boyu devam edeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments