Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, ticarette yol katedeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kızına söz kesmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada söz kesmek hem moral hem de çareler bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada evlenmek için söz kesmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sözlenmiş görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, hayallere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada söz dalaşına girmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşk sözleri duymak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments