Rüyada güzel söz işitmek

Rüyada güzel söz işitmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, desteksiz kalacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel söz işitmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu detaylandırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada birinden güzel söz işitmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine rivayet eder.

Rüyada güzel söz işitmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işarettir.

Rüyada söz işitmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına tabir olunur.

Rüyada küfürlü sözler işitmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada adını işitmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ticaretin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden azar işitmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, prestij kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneden azar işitmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada dua işitmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments