Rüyada söz yapıldığını görmek

Rüyada söz yapıldığını görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada söz yapıldığını gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada söz yapıldığını görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, güzel bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada söz kesildiğini görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz almak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, gelirinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz hazırlığı görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada söz çiçeği görmek rızkın genişleyeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments