Rüyada sol elinin yandığını görmek

Rüyada sol elinin yandığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sol elinin yandığını gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Rüyada sol elinin yandığını görmek verimin kaçacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada sol ele kına yakmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada sol el görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulur.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek hataların düzeltileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol el öpmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, rızkının sonsuz olacağına delalettir.

Rüyada sol eli kesilmek düzeninin yıkılmayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments