Rüyada sol elinin olmadığını görmek

Rüyada sol elinin olmadığını görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, resmi bir göreve getirileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet eder.

Rüyada sol elinin olmadığını gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek kötü sözler duyacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek dostlarını da iyi seçeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada sol elinde yüzük görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sol ele kına yakmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada sol eli kesilmek konferans ve seminerlere katılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments