Rüyada sol el görmek

Rüyada sol el görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sol el gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada sol eli kesmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elin koptuğunu görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada sol eline kına yakmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret eder.

Rüyada sol elinde yara görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada sol ele yüzük takmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sol ele kına yakmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments