Rüyada sol el öpmek

Rüyada sol el öpmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, süzüleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine rivayet eder.

Rüyada sol el öpmek gördüyseniz:

  • Bazı oluşumların, planların ya da ilişkilerin içinde neden yer aldığınızı anlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sol el öpmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol eli öpmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol eli görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elinde yara görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sol elini kesmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada sol elle yazı yazmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elinde kına görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments