Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada soğuk suyla yıkamak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işarettir.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada soğuk su ikram etmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek uzun soluklu bir işe girileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments