Rüyada soğuk su aramak

Rüyada soğuk su aramak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada soğuk su aramak gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Rüyada soğuk su aramak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su istemek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine alamet eder.

Rüyada soğuk suya girmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk suyla abdest almak işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk su dökmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet eder.

Rüyada soğuk suyla yıkamak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada şişede soğuk su görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments