Rüyada siyah yavru ördek görmek

Rüyada siyah yavru ördek görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, bahtının da çok parlak olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah yavru ördek gördüyseniz:

  • Zamanınızı başkalarına yardım için harcayabilirsiniz.

Rüyada siyah yavru ördek görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru sarı ördek görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments