Rüyada tavus kuşu kanadı görmek

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, yılmayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşu kanadı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada evde tavus kuşu görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada tavus kuşu görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments