Rüyada siyah tavuk görmek

Rüyada siyah tavuk görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, itibarını geri kazanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, işlerine bereket geleceğine yorulur.

Rüyada siyah tavuk gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş siyah tavuk görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Rüyada siyah tavuk kesmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz tavuk görmek kendisine ev alacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek büyük bir mala sahip olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah tavuk görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yemek yemek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yememek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments