Rüyada tavuk yememek

Rüyada tavuk yememek allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yememek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada tavuk yemi görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işaret eder.

Rüyada tavuğa yem vermek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet eder.

Rüyada tavuklar yem vermek kazançlı kapıların açılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yem vermek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek ismini herkese duyuracağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuklara yem vermek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yememek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemlik toplamak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments