Rüyada sel bastığını görmek

Rüyada sel bastığını görmek sayılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Rüyada sel bastığını gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Rüyada evini sel bastığını görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada evinin sel bastığını görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada sel bastığını görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada evi sel bastığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada su bastığını görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi fare bastığını görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments