Rüyada siyah kadife kumaş görmek

Rüyada siyah kadife kumaş görmek muradın gerçekleşeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife kumaş gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada siyah kadife görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kadife kutu görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah kadife elbise görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife ceket görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments