Rüyada siyah kumaş görmek

Rüyada siyah kumaş görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, dertlerin son bulacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada siyah kumaş kesmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kumaş almak makama ve rızka sahip olacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah kumaş görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine inanılır.

Rüyada lacivert kumaş görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalettir.

Rüyada kumaş hediye almak can bulacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments