Rüyada siyah kol saati görmek

Rüyada siyah kol saati görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kol saati gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada siyah kol saat görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak işindeki bereketin de çoğalacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kol saati almak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah kol saati görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işarettir.

Rüyada saati koluna takmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Rüyada hediye kol saati almak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saat aldığını görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments