Rüyada hediye kol saati almak

Rüyada hediye kol saati almak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada hediye kol saati almak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek işlerinin yarım kalacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada hediye kol saati görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek kırgınlık yaşanacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada kol saati hediye almak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına tabir olunur.

Rüyada hediye kol saati almak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kol saat hediye almak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments