Rüyada siyah kefen görmek

Rüyada siyah kefen görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kefen gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kefenli birini görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kefen görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, bol dua edeceğine işaret eder.

Rüyada ölüden kefen almak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini kefenli görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına inanılır.

Rüyada yakınını kefenle görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefenli görmek islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, parasız kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments