Rüyada siyah kefenli birini görmek

Rüyada siyah kefenli birini görmek işlerinin zarara uğrayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, doğru işler yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah kefenli birini gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Rüyada siyah kefen görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah kefenli birini görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kefen yıkamak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasını kefenle görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments