Rüyada siyah kedi ezmek

Rüyada siyah kedi ezmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kedi ezmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada siyah kedi ezmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Rüyada kediyi ezmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakla kedi ezmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kedi ezdiğini görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusu ezmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ezmek sermaye elde edeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada yavru kedi ezmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kedinin kafasını ezmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments