Rüyada kedi ezdiğini görmek

Rüyada kedi ezdiğini görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ezdiğini gördüyseniz:

  • Yani duygusal ilişkileriniz sizi çok mutlu edecek seviyede olabilir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada kediyi arabayla ezmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada kedi ezdiğini görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ezmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi ezmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu ezmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet eder.

Rüyada arabayla kedi ezmek mutlu ve sağlıklı olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet eder.

Rüyada kedinin başını ezmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments