Rüyada kedi ezmek

Rüyada kedi ezmek kolaylıklarla karşılaşacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaşama isteğinin artacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedi ezmek gördüyseniz:

  • Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

Rüyada kedi ezmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada kedinin kafasını ezmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işarettir.

Rüyada siyah kedi ezmek kendisini keşfedeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kediyi arabayla ezmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin başını ezmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, dertlerinden arınacağına işarettir.

Rüyada kedi ezdiğini görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yavru kedi ezmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, can sıkıcı haberler almaya rivayet eder.

Rüyada arabayla kedi ezmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments