Rüyada kedinin kafasını ezmek

Rüyada kedinin kafasını ezmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, renk ve eğlence geleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada kedinin kafasını ezmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada fare kafası ezmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin kafasını ezmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşla kafa ezmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kafa ezmek rahata kavuşacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yılan kafasını ezmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kafası ezmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, işini layığı ile yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin kafasını ezmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments