Rüyada kediyi ezmek

Rüyada kediyi ezmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalet eder.

Rüyada kediyi ezmek gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Rüyada kedinin kafasını ezmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi arabayla ezmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusu ezmek yüksek moral sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine inanılır.

Rüyada ayakla kedi ezmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla kedi ezmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ezdiğini görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi ezmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Rüyada kediyi ezmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments