Rüyada yavru kedi ezmek

Rüyada yavru kedi ezmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ezmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Rüyada kedi yavrusu ezmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada yavru kedi ezmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru köpek ezmek önemli atılımlar yapacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakla kedi ezmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada siyah kedi ezmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla kedi ezmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kediyi arabayla ezmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kedi ezdiğini görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments