Rüyada siyah kedi beslemek

Rüyada siyah kedi beslemek talihinizin artacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada siyah kedi beslemek gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Rüyada siyah kedi beslemek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kedi ve köpek beslemek işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kedi beslemek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada kedi beslediğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada yavru kedileri beslemek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada kedi köpek beslemek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments