Rüyada kedi beslemek

Rüyada kedi beslemek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi beslemek gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada kediyi balıkla beslemek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrularını beslemek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye beslemek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi beslemek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Rüyada kedileri beslemek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediler beslemek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük kedi beslemek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments