Rüyada kedi beslediğini görmek

Rüyada kedi beslediğini görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yanlış işlere girileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi beslediğini gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz kedi beslemek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kedi beslemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi beslemek duaların boşa gideceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek ardından yeni bir işe gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediye beslemek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediler beslemek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada siyah kedi beslemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek beslemek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments