Rüyada kedi ve köpek beslemek

Rüyada kedi ve köpek beslemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kazancının epey düşeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, işinde de hep başarılı olacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek ailevi sorunlar yaşanacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek beslemek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, özellikle evlilik için gün sayılacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kedi beslemek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi beslemek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işarettir.

Rüyada kedi yavruları beslemek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek işlerinin de bir düzene oturacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi beslemek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments