Rüyada kedi köpek beslemek

Rüyada kedi köpek beslemek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, elinin darda kalmayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalettir.

Rüyada kedi köpek beslemek gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada kedi köpek beslemek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada kara kedi beslemek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kedi beslemek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediye beslemek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet eder.

Rüyada kediyi balıkla beslemek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrularını beslemek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, gelirinin de artmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments