Rüyada idrarını tutmak

Rüyada idrarını tutmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalettir.

Rüyada idrarını tutmak gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada idrar tutmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada idrarını tutmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Rüyada idrarını üstüne yapmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada idrar ettiğini görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada etrafa idrar yapmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, eşine değerli hediyeler alacağına inanılır.

Rüyada idrar akıtmak huzur içinde yatacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renkli idrar görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments